Tuesday, September 1, 2015

jumpa dia tuuuuu @ Wedding Nanad

Assalamualaikum

Sabtu lepas, balik kerja around 1 pm ++ kitorang budak-budak opis ni nak pergi wedding colleague kat Sg Udang

Dengan sesengalnya weols semua pergi wedding pakai jeans and shirt je. Selekeh siot. Sebab pagi tu ada meeting pastu p site lagi. Kejadah sangat pergi site gojes kan

Tetiba tengah jalan-jalan lenggang-lenggang bayam aku nampak someone senyum-senyum. Aku macam pehal dia ni senyum-senyum plak. Tak nampak uols, Orang suruh pakai spek ko tak nak. Pastu semakin beliau menghampiri baru aku perasan, blogger terkenal abad ni (matik la statement memuji melangit hahahahaha), Kak Malinda  !!!! Berikan tepukan gemuruh clap clap clap hahaha. Kalau tau aku bakal jumpa dia kat majlis tu, aku dressing gojes-gojes ko. Kalah fazura hahalala




(pic kredit blog beliau hihi)

Mintak maap lah mula-mula aku blur kak. Hahahaha
Sekejap sangat jumpa. Selfie pon tepi jalan uols. Nasib baik pakcik rela tak halau hahaha

Dah jumpa salam salam selfie, say bye bye and see you bla bla
aku pon dengan laju berdezup masuk dalam sebab kawan-kawanku semua dah meninggalkan ku
Lapar betol theyols ni




Sign guestbook dulu
Sempat la aku mengudap-ngudap jap kat meja tu




Kitorang semua datang dengan berlapar
Sorang-sorang pinggan penuh je
Mesti orang ingat pelarian mana yang datang ni hahaha
Tapi aku amek nasi sket je eh (perlu ke nak cakap) hahahaha
Lauk semua sedap sedappppppppppp arghhhh
Beruntung kak malinda dapat tengok babat aku hahaha





gigirls. gosh cuaca hari tu sangat panasssss
berlengas ketiak weyh





my gorgeous sister now adalah isteri orang arghhhhhhhhhhh
when is my turn ? krik krik krik




with the groom




Barakallah Nanad dan Alif
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga
Sila doakan akak akak ko kat office ni yang berderet tunggu turn hahahaha



lets klik !!

10 comments:

Allene typicalmommy said...

insyaallah... tak lama lagi, sampai la jodoh tu...

Malinda Ismail said...

Tak payah nak fazura sangat ye....hahaha....setakat babat ape ada hal....akak pon banyak ni hah ko nak sikit ke? Kahkahkah....ko comel la dik tak payah nak dressup bagai....ko senyum dan balas sapaan akak pon dah cukup buat akak terharu.....kalau ko sambong hari tu memang akak baling ko dengan batu terus....hahahaha

Kakzakie said...

Asyik makan nasi minyak tak sudah sekarang ni Lya
Akan tiba masa nasi Lya kakak dpt nikmati pulak (doa kakak dlm hati ini tau)

Jumpa blogger Linda ye:)

nur anis said...

perut lapar, memang gitu la pinggannya..hehe..

Kayu Manis said...

Kita tggu jer k.zakie nsi minyak cik lya kita ni.,, nmpk mcm tk lma laii tu...

P/s bleh lya in shaa Allah klu knor pg melaka..

fairus said...

terasa lama tak makan nasi minyak..

mawar_berduri said...

Xpe..jodoh pertemuan tu Rahsia Allah..ada la tu nanti ..jangan lupa jemput ;)

eelobor said...

huhuhu....terserlah kelaparan bilamana tengok pinggan yang penuh

nur hifzan Zanini said...

Teringin la weekdays ni nak makan nasi minyak bila tengok pic nasi sepinggan~ Hehehe.

Jemput sertai segmen di blog VitaminSuci. TQ!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

seronokkan jumpa blogger yg kita kenal cara tak sengaja gitu...