Tuesday, September 8, 2015

lazy lady

Assalamualaikum

Yeah aku lah lazy lady ittew. Super lazy aku nak update
Takde bahan pon ye gak




my preggy sissy current addiction




sarapan pagi di pagi kemerdekaan




laundry baju orang baru
semoga selamat semuanya, insyaAllah




suatu hari pergi makan nan cheese kat pak putra




last week ada kenduri doa selamat makcik dengan pakcik nak p haji
and my BIL sponsor katira omaigod sedap omaigod sedap
 3 balang ok bancuh





kenduri menu adalah kari kambing, sambal sotong petai kulit, dan ayam goreng berempah





eday my colleague tak dapat join sebab kenduri makcik aku tu
busy kau tukang sental periuk (konon)
tapi dapat goodies gak. tart nenas sedapppppp




semalam pergi tesco beli barang
adik aku nampak momo ni. dia tulis RM 6 
ingatkan sekilo RM 6 dengan gembira dia amik 5 bijik
Rupanya sebijik RM 6 wakakakakkaa 


okebai.


lets klik !!

12 comments:

Kakzakie said...

Bila adik doktor tu due Lya?
Baju baby dah sebakul tu. Tak sabar nak tunggu dia muncul kan:)

fairus said...

Blog makan-makan.. :)

Cinta Cinta said...

lya.. momo tu buah apa? kiki

mawar_berduri said...

katira tu air ape? macam best je?

potpetmama said...

pagi tadi adik nmpak adik u yg doc kt klinik ortopedik..

rubiah kadir said...

Sambal sotong petai kulit??

Maknanya msk dgn kulit ke ape yunkk..hehehhe

Sedap no mkn2

eelobor said...

ingat nak pekena nan cheese meleleh la petang nanti....

nur anis said...

momo tu buah apa? tak pernah tau..huhu.. mahal la jadi total rm30..huhu

JunAina said...

Akak pun dah jarang2 update blog dah jarang2 blogwalking...adusss... Traffik blog pun merudum.

Malinda Ismail said...

Sedapnye air katirah...last akak minum raya hari tu time balik pontian....meriah makanan sotongvpetai tu terbaekkk....

Malinda Ismail said...

Sedapnye air katirah last akak minum puasa hari tu....jenguk je ke blog ni kompom akak tertelan2 ailio punye....hahaha....cam sedap je buah tu cam gebu je...cam mahal je... :p

Nora Karim said...

buah momo tu buah apa? huhuhuhu mahainya!!! sebiji 6 hengget!! aduhai...

meleleh ailio tgk makanan...sedapnya lahai...