Wednesday, October 14, 2015

Wedding BFF - Oja & Kerul @ Teluk Kumbar, Pineng

Assalamualaikum


Waaaaa ini dia minah pemalas sudah mari
Baru nak update wedding BFF kat Pineng bulan lepas tu
Basi ok entry kau ni -_-

Ok. Aku pergi pineng by bus. Lama tak naik bus ekspress
Excited pon tak berguna dah membuta je keje atas bus tu
Bukak mata je dah nak sampai Tol Juru. Baik punya membuta
Sampai pagi subuh tu perantin jemput wihihihi
Pastu tunggu ketibaan perantin laki yang gerak dari Segamat pon sampai subuh tu jugak
Bawak group perantin laki p homestay, then perantin perempuan bawak aku balik rumah dia, dan sambung membuta
Hape pon tak bleh kau ni

So nikah jumaat dalam pukul 3pm ++
Lagi 2 BFF pon dah sampai. Theyols dari JB
So weols meet terus kat masjid time nak nikah



4 of us
ni BFF since zaman uitm kat segamat
uitm 2006 macam tu. sekarang dah 2015. Oih dah tua -_-
Theyols semua dah kahwin. Tinggal aku je la
Takpe aku memang fefeeling Fazura sket
Walaupun betis aku sama beso dengan pinggang Fazura





Alhamdulillah selamat ijabkabul
Ni bagus kenal masa study kat segamat bertahan ok sampai sekarang
Aku jumpa la mana-mana tetap lebur huahuahua
Ok gelak plak >_<




Zai, Bell, Perantin - Oja dan Yours truly






Ye selfie lagi
Suami semua pasrah bini kaki selfie





Esoknya sanding kat Dewan Gerakan Masyarakat, Teluk Kumbar
Amboi ada silat tau
Aku dengan bell keje follow amik gambo je
Zai jadi pengapit
Suami yang lain pandai-pandailah bawak diri ye haha




Weow besonya ikan tergolek depan perantin
Tengok dan bau hahaha






Aku rasa orang yang datang majlis masa tu berbulu je tengok minah 3 orang. Diaaa je dok amik gambo dengan pengantin
Pose semua nak over over lak kan hahahaha




All of us. Kami semua dah ada baby tau. Tu yang ayah dia dukung tu
Adam Sufi. Eeeee geram gebu. Mesra alam lak tu. Tak nangis pon kalau kita amik. Memang la aku suka hahahaha

Selamat Pengantin Baru Oja dan Kerol
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga
Amin....




lets klik !!

10 comments:

Kayu Manis said...

As salam lya..
Selamat thun baru islam ye..

Musim member kawinlh ni...
Cantik..
Lya bila lgi ni...

Nooriah Abdullah said...

salam maal hijrah Lya
cantik semua nya pengantin dan rakan2 pengantin tu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

best ada bff mcm ni... jauh mcmana pun tetap hadir bila big day... harap2 dorang semua pun ada hadir bila tiba masa lya pulak... hehe...

anajingga said...

salam ukhuwah Lya, cantik dan manis BFF dihari bahagianya :)

Malinda Ismail said...

Selamat pengantin baru pada kawan Lya moga berkekalan sampai jannah....lepas ni turn Lya pulak...kalau dah jodoh tak kemana punye....nanti kalau nak kawen jgn lupe jemput hakak tau....

makcikkantin said...

makcik pun ber'majlis' bulan oktober....anak kawin

eelobor said...

musim dia....hujung minggu nie saya pun bermajlis gak. menghantar pengantin perempuan lak (adik saya)

fairus said...

Selamat pengantin baru buat beliau.. Semoga kekal hingga ke anak cucu..

Amanda Suria said...

selamat pengantin baru buat perantin...

Dr Singa said...

fazura..?
mana fazura..?