Wednesday, November 11, 2015

campur aduk

Assalamualaikum

Tolonglah aku pemalas sangat nak hadap blog lately hahaha
Takde bahan woi nak update
Hidup tak ke mana melainkan office - rumah - makan - tido - tengok tv - ulang-ulang tu je la
So aku random kan je la aktiviti tak bermanfaat aku ni hihi



Paddles and Beans Cafe, Kota Laksamana




Paddles and Beans Cafe, Kota Laksamana




Musim geragau menghantui. Boleh cari area Klebang atau Lereh




Pengaruh kawan aku. Cuba la sekali. Tak sedap hukhukhuk





Perghhh ini paling win. Ikan mayong masak kari. Ada telur plak tu 
fuihhhhhhhhhhhhhh




kerjasama dengan anak buah buat puding roti dan sos kastard




adik guwe dah habis pantang celebrate dengan 4 ketol kek SR
kelesssssss uols



cintaku hari ni dah masuk hari ke 46
bonda loves u soo muchooooo

okbai




lets klik !!

11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ok lah tu entri makan ye Faz..
Dah habis pantang ..
Alhamdulillah..

Dr Singa said...

telor ikan mayong!!!!!!!!


dappp!!!

Kakzakie said...

Udang geragau itulah yg buat cencaluk kan Lya
Patutlah di Melaka banyak cencaluk kan:)

Baby dah besar dah!

eelobor said...

sam lah kita, sampai satu masa memang takde fell langsung kat blog. baik nak update entri ataupun menjengah blog kawan2. apapun buat lah apapun janji mencapai kebahagian & kepuasan untuk diri sendiri

Malinda said...

hadoiyaiiii...bab telur ikan tu memang tak bole blah...sikit lagi akak nak jilat screen laptop dik oiii!

lia ummiirfan said...

perghhhh..serius ikan mayong masak kari paling WIN! :))

Jom follow saya

fairus said...

Saya tak pernah makan makanan yang pelik-pelik.. :'(

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

takpelah lya tak kemana2 pun.. janji dpt mkn best2 punya... yums..

Daddy Ziyyad said...

wwehhhhh..dah genap seminggu ni!!
cepat update!
hahaha

wahida said...

hoiiiii!! aku tak boleh tgk telur ikan mayong!
aku rasa nak bakor screen oiii!

kejamnya ko!

Kayu Manis said...

Kita suka telur ikn mayong.., sdppppnya