Monday, February 29, 2016

bebel random kembali (2)

Assalamualaikum

Senang keje buat entry macam ni haha



Lunch at my favs place. Sharin Low
Tomyam dia best oi




Tahun ni kutipan tak berapa memberangsangkan haha
Namun i masih bersyukur ngehngehngeh





baru tukar pakai Ellfie
Kulit muka aku ni alhamdulillah tak sensitif. Balun je apa produk alhamdulillah ok
Tapi still tak dapat mengatasi masalah kulit berminyak especially hidung acaner huhu
Hopefully produk ni membantu




Kipas ni beli bagi mengatasi masalah panas. Tapi hari ni beli esok dah tanggal 1 bilah
Sedehhhhhhhhhh




Favs sangat ni





Shopping untuk sang boyfriend
My favs ig shop: mia.babyshop




Coffee bla2 by border's tea
Coffee dia sedap giloooo piaw kaw kaw !




CNY open house at my boss place




boyfriend watch robocar poli




didi & friends ni pon dah jadi show favs aku hahaha
favs aku bukan favs faqih haha
tapi dia kalau nak mengamok tu aku bukak je didi kat YT. kadang ok kadang tak jalan jugak




perang kat dapor masak sambal telo itik
habis merecik dinding 




my extra hot sambal telo itik




bawal putih goreng garing





dan sup ! purrrfect combo !




di suatu petang rebus ubi dan buat sambal bilis
oh la la 




first time beli corn in cup kat mcd
sedap rupanya !


Okebai


lets klik !!

14 comments:

alya chan said...

sedapnya ubi kayu dengan samballl... ^_^

Norhayati Mohd Isa said...

La sedihnya Faz..
Tahan sehari jer kipas tu..

Kakzakie Purvit said...

Aduhai Lya... macamanalah nak diet ni kalau dah semuanya sedap-sedap belaka:)

aizamia3 said...

oh lala.. ubi rebus tu lejen lah.. ai is suka.. ;)

Daddy Ziyyad said...

untunglaaaaaa dpt angpow raya cina.....hahahaha...

ikan bawal goreng garing tu mmg terbaik la..best di makan macam makan keropok...sambal telo itik? weehhhh, nampak sangat sedap laaa..selalu telo itik saya makan buat masak gulai lemak cili padi bubuh belimbing kecik tu

Daddy Ziyyad said...

jap, ada eh corn in cup kat Mc D

Malinda said...

wow dia pakai ellfie..ellfie..baru la selfie...^_^
woi!!! sambal telo tu apsal cam sedap je...hahaha...tapi sayang seribu kali sayang akak tak makan telo itik jadi akak bayangkan beliau adalah telo ayam saje...hahaha

NEKCIK said...

Tang ubi rebus sambal bilis tu yang tak menahan...hu...hu

LYAfrina said...

ok la tu..dpt jgk angpow..

kalo dh ada si kecik dlm rmh..mmg meriah..

wahida said...

dah kenapa kipas ko bertahan cuma sehari je...hahaha...
aku pun ada kipas comel, ada aku buat entry kat blog baru2 ni, sila percaya dia dah temankan aku dah dua tahun...Alhamdulillah bertahan bilah nya...

ko ni ganas sangat ke apa ni...hahaha...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pergh sekarang dah pakai elfie uolss pengaruh blogger sangat ni ..ekekeke...kalau best buat review ye ;)

edda(",) said...

laju benor ke kipas tu pusing sampai tercabut bilahnye?

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

makanan sesaja.... bikir lapor tgk tomyam....

Akak Kembang said...

ubi kayu tun paling menyengat...hehehe