Monday, February 15, 2016

Faqih di tepian pantai - Pantai Pandak, Chendering, Kuala Terengganu

Assalamualaikum


Last day di kampung before gerak ke Kuantan. Stay Kuantan 1 malam pulak
Pagi-pagi keluar pantai depan tapi kene naik kereta jugak
Dulu boleh jalan kaki. Tapi demi nak memenuhi kehendak arus pembangunan, sebahagian besar kawasan depan rumah kene block, dan kene hoarding. Nak buat apa tak tau la




Morning faqih ! Segar muka dia pagi tu 




First time jejak pasir laut kat  kampung





Good boy dia tak cranky pon letak atas pasir tu
Biasa ada budak macam geli then meraung kan





Bulat je mata tengok laut




Budak tak mandi, pampers pon berat haha




Rasa air laut for the first time !




Yaaaaaaaaaaaaaaaaa !!





Muka bengang. How dare uols basahkan I ??





So sejukkkkk pagi tu





My boyfriend, for the time being la LOL




Levyu mucas muas muas




Akibat di pupuk bayu pagi, lena terus


Balik, mandi, bersiap gerak ke kuantan
Bye kampung i love u jumpa raya insyaAllah


lets klik !!

9 comments:

wahida said...

holloh holloh...meh sikit auntie nak peluk faqih...

Daddy Ziyyad said...

saya dipupuk bayu pagi pun mudah lena! hahahaha

Kakzakie Purvit said...

Senang jaga Faqih ni
Tak banyak ragam nak tidur
Atas bahu pun lena bukan main

eelobor said...

huhuhu.....kusyuk nya dia lentok

Husna Rahman said...

comel faqih.. tp baguslah faqih ni tak takut air, tak takut pasir klu budak lain nak-nak situ jgk nangis..good boy!!

Kayu Manis said...

Bertuah faqih di kelilingi org2 yg hebat..
Melimpah ruang kasih syg bt cucu sulung.., l likee

Siqah Hussin said...

comelnya dia..
suka tengok gambar masa dia tidur :)

mawar_berduri said...

Mata bulat..pipi pau...adoi hensem la boyfie you..huhu

LYAfrina said...

seronok dia leh pijak pasir pntai