Friday, February 5, 2016

happy holiday semua

Assalamualaikum 







Halo makcik pakcik kakak abang atok nenek sekalian
Sorry bonda kita memang pemalas nak update lately
Kita nak cakap selamat bercuti. Sape yang nak jalan jauh tu memandu berhati-hati ye
Esok kita balik kampung terengganu
dengan bonda, mama, papa, tok baba, tok mama, nek lang dan cik is jugak
first time kita nak jalan jauh ni. harap-harap kita tak mengamok la dok dalam kete lama2 hihihi
ok lah bai sumeeee. selamat bercutiiiii


lets klik !!

7 comments:

Aziela said...

Nak itooooottttt....

lia ummiirfan said...

selamat bercuti :))

LYAfrina said...

happy holiday...
in shaa Allah, moga baby baik2 aje bjln tu..

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Hanie said...

alahai comel.. dh balik holiday ke sambung lagi.

wahida said...

alahai...comelnya....

Kayu Manis said...

Bestnya si kecik nk jln2...