Wednesday, March 16, 2016

baby boyfriend

Assalamualaikum




Hobi - selfie




Hobi jugak - mandi kolam




masa ni first time dia pakai pelampung tu
risau dia ni asik nak berpusing melentik bajet renang berirama sket tu kene pegang




haha muka takut kene lepas




hobi - nak melepak kat luar. duduk luar tengok moto lalu kete lalu
Paneh2 pon nak dok luar cinta oiiiii




ikut Bonda dengan Chuya p Family Store




Maten (adik nombor 3) beli baju ada reben so handsome lebiu




Ni hari tu balik segamat
Tengok tangan dengan peha macam nak kunyahhh




tough boyfriend




last week birthday tok baba dengan birthday papa dia
dia wakilkan papa dia potong kek




my cinta my jantung my limpa my kidney my semua lah !
lebiu muah muah muah *cium pipi ketat2*




lets klik !!

4 comments:

Kayu Manis said...

Wow untunglah dia di manjai semua org,, semkin besar..

mun said...

hencemnya dia....

sudipVSsenduk said...

bulat!!

Malinda said...

uik...kekecik dah pandai selfie...nampak nau mak sedara dia kencing ni....hahaha...wow kolam tu besonyeeeee...time panas2 camni dapat berendam dalam kolam mesti nyaman...ni sebenonye sapa yg nak mandi kolam ni...tengok cam orang2 di sekeliling baby je enjoy lebih tu...hahaha