Wednesday, May 11, 2016

Seoul Garden The Shore Mall with The Blues Gang

Assalamualaikum

Semalam balik kerja p makan seoul garden kat the shore mall dengan colleagues
Member office beli voucher Groupon. So each person just pay RM 36, include drinks
Memenuhi hasrat mak buyong nak makan kat seoul garden before deliver




Sanggup tak lunch sebab nak makan kat seoul garden
Apa-apa cekik nasik dulu




Soup macam biasa, tomyam



Aku asyik makan kambing, kambing dan kambing lagi
Kambing dia macam extra sedap plak hari tu
Yang lain-lain tu rasa lah jugak sket
Aku lebih fokus terhadap kambing. Ye kambing !




Budak2 ni semua dok pakat makan style korea lipat2 dalam sayur tu
Aku tak kosser la aku lebih berminat terhadap kambing hahaha
Tu sedang memegang tulang kambing
Oh ye makan pakai tangan lagi masyuk haha




Lambat betul kaunter topup udang
Orang dah kenyang baru dia topup
Tak kira amik jugak





Kalau amik dessert makanya dah sampai penghujung
As usual, aku akan amik ice cream dan campur dengan bahan-bahan abc dia




The blues gang
Tu mak buyung kenyang siap buat peace
EDD around the corner je tu




Kenyang perut suka hati, balik tido lah apa lagi !




lets klik !!

9 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

arrghh...mencik la kenapa makanan ni sedap dan buat perut ni berkeriuk-keriuk..haha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kakzakie Purvit said...

Aduh Lya... ngences kakak dibuatnya.
Puas baby dlm perut tu makan:)

Anak kakak kalau makan pun macam tu Lya dia bungkus-bungkus dgn sayur baru ngap. Memang sedaplah - sebab kakak dah buat juga sebenarnya hihi...

LYAfrina said...

sedapnya...
x pnh try lg seoul garden stakat ni.. sbb perut husb lya nk nasi jugak..haha

Kayu Manis said...

Knor pun ngences juga ni lyaaaa
Ptg2 terjah sini boleh bt hilang sabar...

sudipVSsenduk said...

meriah

fairus said...

Untung le dapat makan sedap-sedap.. Hehehe

Suriaamanda said...

Best la dapat beli voucher murah2..best mkn kat sini

eelobor said...

semalam teringin nak makan steamboat, tapi bila pikirkan bajet per pax, emmm.... 2,3 gak pikir. last2 beli lauk masak kat rumah jer. hahahaha