Thursday, July 14, 2016

Eid 2016 - Part 2: Day 1 and Day 2

Assalamualaikum



Keluarga kami
Tema ada 2 color plak ye haha
Grey dengan biru




Tok baba, tok mama dan faqih
Kesayangan semua orang si faqih tu
Kuat gedik dan manja je memanjang 




Kesayangan bonda jugak
Ni penat bapak dia jadi pompom nak bagi dia ceria 
Kalo tak asek nak tanggal songkok je




Minggu ni last dia dok Melaka. Minggu depat start dok dengan mak ayah dia kat Segamat
Alah segamat kejap je dah sampai hahahaha
Nangis la tok baba tok mama dia cucu dah jauh




Songkok tak tahan lama asek nak tanggalkan je




So ini day 2. Pagi lagi dah bangun masak. Sebab biasa day 2 memang ramai tetamu
So menu as usual setiap tahun sama je tak berubah lagi setakat ni




Nasi minyak





Kari ayam dan kentang





Acar timun carrot




Paru masak merah




Ikan masin




Papadom




Petang my bff Dilla datang. Dia baru sampai dari Kuantan
Please rupa aku dah macam bibik ok haha berlengas gila



Malam my bff cik odah pulak datang
Dia ada blog jugak tapi dah arwah blognya hahaha




Dengan hana, anak si odah
Nak jumpa pakwe faqih tapi faqih dah balik kukup
Next time okey



lets klik !!

7 comments:

Kakzakie Purvit said...

Faqih dah makin cerdik utk diajak posing
Mestilah mama/baba Lya rindu dah cucu baru satu:)

wahida said...

weiii comel giler kot si faqih tu...
senyum memanjang...meh bagi aku pinjam seminggu budak tu weiii...
geram pulak aku nengoknya...

Mysara Ab Rahman said...

Salam aidilfitri kak...
Tema knpa ada smpi 2 kaler😅

Aziela said...

Mak aiiii...nasik minyak tuuuu. Kat mana tadi Lya cakap alamat rumah?

dyanzakhi said...

wah.. happening nya.. salam singgah :)

LYAfrina said...

sedapnya menu...
salam aidilfitri lya..
maaf zahir n batin

dya bunga said...

salam aidilfitri