Wednesday, July 20, 2016

Eid 2016 - Wedding Atiqah & Norsham


Assalamualaikum

So day 4 bersamaan Sabtu, kita attend wedding ex-colleague kat area Bukit Peringgit




Bawak anak buah teman sebab teman lelaki takdek (motif ???)





Sama sampai dengan team pengantin lelaki





Panas hoiii so duduk tepi sat tengok dancing dancing tu
Eh ada drone terbang di situ. Kerlassss tau




Ex-colleague, Atiqah dan suami beliau





Bagus betol pengantin ni ceria je amik gambo
Eh mana ada orang kawen tak ceria kahkahkah





Tahniah Tiqa. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga, di kurniakan anak yang soleh dan solehah pengikat kasih kalian berdua
Gitew speech hahaha





lets klik !!

7 comments:

Kakzakie Purvit said...

Lya perasan tak tudung Lya pakai sama dgn pengantin:)
Apa motif dia bagi drone terbang masa org joget?

Fazleyatul Aini said...

kak zakie purvit : dah balik baru perasan kak hahaha. drone tu rasanya video record untuk event tu

lia ummiirfan said...

muka anak buah dan Lya samalah! 😆😆👍👍

Jna marcello said...

mmg da rancang paki tudung same kaler ke mcm ne hahahaha ! da confuse mana pengantin dgn awk ;p


2-2 cantik sgt!

Maman Reen said...

Aa.. nampak sama!

wahida said...

tahniah pada kedua mempelai...
sama cantik sama padan..

Azian Elias said...

comel sangat pengantin tu.