Tuesday, September 13, 2016

Akhirnya dapat jugak merasa rempeyek kak nor !


Assalamualaikum

Akhirnya dapat jugak rasa peyek kak nor hihihi
Dah berapa lama ngidam (ko ingat ko pregnant ke hoi) asek tengok kat blog je

Masa tu kak nor ada bukak order kat blog pastu inform dah ada agent melaka
Hoi laju aku text agent tu. Beli terus 4 botol
Tamak kan tamak kan
Tak la tamak mana. 2 botol bagi mak sedara, 1 botol masa amik hari sabtu hari tu dalam kete jugak aku rasmikan. Lagi 1 botol mama suruh adik aku bagi sepupu kat puchong. Harap-harap dia lupa la dan tak bawak balik sebab rumah punya balang peyek dah clean and clear tsk tsk tsk tsk





Peyek ni dalam masa setengah hari je dah tinggal banyak ni
Memang takde makna la bawak ke raya semalam




Peyek kak nor sedap gila ok ikhlas puji tau bukan bodek eh hahaha
Dia nipis je. Tak tebal. So tak lah lenguh nak makan
Sebab tu la sekali hadap je 10 keping terus haha
Then tak terlalu berempah. Tak oily. Eh sedap la




Ok pose lagi sekali. Eh sedap nyaaaa harap-harap adik aku tercicir la balang peyek kat rumah
Memang aku kendurikan sorang2 hohohohohoho





lets klik !!

5 comments:

makcikkantin said...

Rempeyek kalau nipis rangup & kurang bermunyak, mmg lah sedappppp

Kayu Manis said...

Alhamdulillah ye ke sdpppp..
Terima kasih sudi membeli ye...
Akhirnya dpt juga merasa.

Knor pun girang ni...πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†la.la..la

Kakzakie Purvit said...

Hmmm... ini yg buat kakak jeles ni Lya
Kakak pun suka kalau dpt
Tapi JB tak ada agent lagi
Agaknya kakak kena jadi agent utk JB bagus kan:)

mawar_berduri said...

aarrrr aaaa...nampak best ....boleh la try order nanti

LYAfrina said...

sdpnya kunyah2..sdr2 habis