Wednesday, September 7, 2016

FAME Autumn Limited Edition


Assalamualaikum

Aku memang tunggu Fame launch new lipstick dia ni
So far aku dah ada 2 collection lipstick dia. Code Violet dengan Gossip. Dua-dua memang best mak sukaaa uols

Then isnin hari tu dia launch limited edition ni. Aku makan hati tengok kaler cantek gilaaaa kat blog peej burhan sebelum launch tu. Pagi isnin laju-laju text agent melaka ok. sekali agent cakap barang belum sampai lagi kat dia. mungkin petang. hahahahah nampak tak kebuloq sangat uols. so aku cakap nanti simpan 1 aku nak. sekali petang dia text cakap barang dah sampai. Hoih laju aku p rumah dia terus hahahaha





FAME Autumn Limited Edition



Cantik kan packaging dia




Ada 2 code. Topaz dan Glam





Ni melaram semalam g keje code Glam
Cantik gilaaaaaaaaaa Glam ni aku suka okeh




Sangat lah love love love code Glam ni
Matiklah semalam keje aku selfie je hahahahaha
 Oh nanti kalau iols pakai code Topaz iols share lagi kihkihkihkih

Kalau nak beli boleh tengok IG : fame_cosmetics




lets klik !!

5 comments:

Azian Elias said...

akak suka lip gloss je.. dah tak pernah pakai lipstick.

Kayu Manis said...

Colour mcm ni knor suka agttt...
Tak nmpk merahnya mak ngahhh...skin colour gitu..

P/s tmphn peyek lya dh siap ye..anis dh pick up smlm..
Tq lya knor juai nohh

Maman Reen said...

Hahaha sukanya dpt lipstick ya! 😘

Zie Azi said...

cantik,mmg glamor sgt.pakacing pun cantik..

mawar_berduri said...

hehehhe.....iols pun da terpengaruh terus beli..hihi