Thursday, January 12, 2017

Bersih laman


Assalamualaikum


Blog sepi sendiri. Malas nak update. Vitamin M berleluasa




Ni sabtu lepas celebrate birthday mama yang ke 55
Semoga panjang umur, sihat selalu dan berbahagia dengan kenit 2 orang tu  ngehehehehe
Oh ye anak buah-buahan dah ada 2. Yang kecik tu baru lahir bulan 11 hari tu
Maka ada 2 kenit boboboy dalam rumah tu

Sekian, quick update. hehe

*excuse pisau atas kotak lupa alih haha*




lets klik !!

7 comments:

Kakzakie Purvit said...

La... tak tahu Fakeh dan ada adik
Happy birthday for your mom..

Adam said...

Happy birthday mama

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah... dah ada 2 anak sedara...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Eh? Faqih dah ada adik ke? Alolo..Selamat hari lahir mak cik semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...amin

Adam said...

Update lah lagi.

Nurfilzahnurfya said...

update sis, ramai yang membaca ni =)

Kakzakie Purvit said...

Lya!! hello!! hello!!

Manalah pergi adik kakak ni menyepi sungguh
Busy mengulek anak buah baru yg gebu-gebas tu ke:)